over natalia

Natalia de Smalen (1973) is all-round Marketing Professional en eigenaar van BURO VOLT. Ze is nuchter, temperamentvol en intuïtief. Houdt niet van half werk. Heeft kennis van zaken, een scherpe frisse blik, gezond verstand, creativiteit, energie en meer dan 20 jaar ervaring bij verschillende nationale en internationale bedrijven in retail, fashion, vastgoed, IT & telecom op diverse (management) posities. In 2014 is zij gestart met BURO VOLT. Ze adviseert en ondersteunt bedrijven met marketing en marketinggerelateerde vraagstukken. Daarnaast is zij betrokken bij een aantal initiatieven op gebied van duurzaam ondernemen en werkt zij momenteel aan een inspirerende lezing waarmee ze halverwege 2018 het land in gaat. Natalia woont met Jeroen, zoon Rowen en hond Elvis in Beverwijk. 

In haar loopbaan hebben successen, overwinningen, marketingprijzen en leermomenten elkaar afgewisseld. Zij ziet het grotere geheel én overziet de individuele onderdelen, akties en tijdslijnen. Ze krijgt mensen op de been en zaken van de grond. Door haar openheid en een persoonlijke benadering maakt zij snel connectie met de omgeving. Inspirerende mensen, uitdagende projecten, marketingbloed, een scherpe blik en gezond verstand hebben van haar de Marketing Professional gemaakt die waardevol is voor iedere onderneming of ondernemer. Zij brengt met BURO VOLT de energie en kennis die maken dat dingen gaan werken.

De begrippen authenticiteit, energie, creativiteit, verbinding, analyserend vermogen, humor en lef zijn het meest illustratief voor haar persoonlijkheid. Natalia houdt van fotografie en beeld, dansen, klussen, woon styling en tuinieren. Is gek op shoppen en Marktplaats. Haar favoriete reisbestemmingen zijn Bangkok en Ibiza, ze kookt graag maar eet nog liever, is latent sportief en houdt van een (sportieve) uitdaging.